Salma Hayek és 16 éves lánya összeöltöztek és mesésen festettek

2023. október 04.
Salma Hayek és lánya David Beckham dokumentumfilmjének premierjére voltak hivatalosak.
Salma Hayek

Salma Hayek és lánya, Valentina együtt jelentek meg tegnap egy premieren Londonban. Mindketten mélylila ruha mellett döntöttek, de a színésznő egy hosszabb verziót választott, míg Valentina miniruhában volt, amit egy fekete dzsekivel egészített ki. Az afterpartira menet készült közös képeket ITT tudod megnézni.

Az elegáns Salma és a háttérben megbúvó Valentina megérkeztek az afterpartira

Az elegáns Salma és a háttérben megbúvó Valentina megérkeztek az afterpartira

Nem ez az első alkalom, hogy Hayek lányával együtt szerepel a médiában, Valentinát már többek között a Vogue magazin címlapján is láthattuk.

Mit lehet tudni még erről a szép fiatal lányról? Már mondjuk is!

2007-ben született

Salma Hayek és férje, a divatmogul François-Henri Pinault egy év randizás után vállaltak közösen gyereket, ekkor született Valentina. A színésznő azt nyilatkozta, már éppen beletörődött abba, hogy neki már nem lesz gyereke az életkora miatt, amikor megismerkedett az üzletemberrel és minden megváltozott. Hayek 41 évesen szülte meg kislányát.

Szerepelt a Vogue borítóján

Valentina mindössze 14 éves volt, amikor a Vogue magazin borítóján láthattuk. Salma Hayek mexikói születésű, így a Vogue Mexico címlapjára hívták meg őt lányával együtt, a képek pedig nagyon jól sikerültek!

Három nyelven beszél

Mivel édesapja francia, édesanyja pedig mexikói, ezért Valentina kiválóan beszél spanyolul és franciául is, az angol mellett, természetesen.

Szeretne anyja nyomdokaiba lépni – nagyjából

Valentina pár éve úgy nyilatkozott, hogy ő is szeretne színésznő lenni, utána pedig filmrendezőnek állna. Elmélete szerint akkor lehet valaki jó rendező, ha előtte a kamera másik oldalán is kipróbálja magát. Hayek egyébként elárulta, hogy premierek előtt valósággal félni szokott lánya véleményétől, aki amellett, hogy a színésznő legnagyobb rajongója, egyben komoly kritikusa is.

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images