Eva Longoria falatnyi bikiniben forrósította fel a spanyol tengerpartot

2023. október 05.
A gyönyörű színésznő Marbellában nyaral, ahol egy keveset takaró rózsaszín bikinibe bújva fűti forráspontig az októberi tengervizet.
eva-longoria-arckezeles

Néhány napja még valóságos istennőként vonult a párizsi divathéten, aztán úgy tűnik, a spanyol tengerparton pihente ki az esemény fáradalmait Eva Longoria. A Született feleségek csodaszép színésznőjét a marbellai tengerparton kapták lencsevégre, ahol egy falatnyi bikiniben élvezte az októberi napsugarakat. A 48 éves Eva Longoria egy rózsaszín kétrészes fürdőruhát viselt: a megkötős alsórész és a pánt nélküli felső szépen megmutatta a színésznő elképesztően kidolgozott, bombasztikus alakját, ami bizonyára még az őszi tenger hullámait is felforrósította. A dögös fotókat ITT lehet megnézni.

Eva Longoria egyébként néhány héttel korábban szintén Marbellán pihent – akkor egy fekete bikiniben mutatta meg tónusos testét, miközben férjével, José Bastónnal, illetve fiukkal, Santiagóval pihent. Érdemes követni a színésznőt Instagramon, mert folyamatosan oszt meg izgalmas pillanatokat a spanyol vakációról: friss sztorijában például teniszedzéseit dokumentálja.

Persze Eva Longoria nem csak fürdőruhákban szokott hódítani – mutatott már szexi kosztümöt és dögös, mélyen dekoltált felsőrészt is.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images