Eva Longoria Barbie-fürdőruhában mutatta meg idomait

2023. július 18.
Már csak két nap, és itt a várva várt Barbie-film. Az utóbbi hónapban a sztárok színe-java vibráló pinkbe öltözött, így tett Eva Longoria is, akit legutóbb rózsaszín fürdőruhában kapták lencsevégre Marbellán.
eva-longoria-szuletett-felesegek

Eva Longoria pimasz egyrészesben sétálgatott a spanyol tengerparton a hétvégén. A nagyszerűen szabott fürdőruha dekoltázsa elöl cipzárral szabályozható, hátul pedig trükkös módon úgy néz ki, mintha kétrészes lenne. 

A 48 éves színésznő szalmakalappal, minimális arany ékszerekkel és napszemüveggel egészítette ki a megjelenését. Longoriához csatlakozott férje, az 55 éves José Bastón és 4 éves fiuk, Santiago Enrique is. (A bikinis képeket IDE kattintva lehet megnézni.)

A komfortzónán túl 

Longoriára az elmúlt időszakban lett csak jellemző a pink öltözködés, előtte inkább földszínekben vagy feketében érezte komfortosan magát. Úgy tűnik, rá is hatással volt a Barbie-mánia és szép lassan beépült a ruhatárába egy-két erőteljesebb vagy púderesebb rózsaszín darab is. 

Eva Longoria legszexibb barbiecore szettjei

A Született feleségek színésznője nem most hódolt először a barbiecore trendnek, mutatjuk a legmenőbb pink szettjeit az utóbbi hónapokból: 

Eva Longoria Marbellán vacsorázik.

Eva Longoria Marbellán vacsorázik

A The View talkshow vendégeként.

A The View talkshow vendégeként

Latexszerű ruhában az idei Cannes-i filmfesztiválon

Latexszerű ruhában az idei cannes-i filmfesztiválon

Kaliforniában barbiecore szettben bulizott Eva Longoria

Kaliforniában barbiecore szettben bulizott Eva Longoria

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images