A 48 éves Eva Longoria bikinis fotójától ismét forró lesz a nyár

2023. augusztus 09.
Eva Longoria egy apró fekete bikiniben mutatta meg tónusos alakját, miközben a spanyolországi Marbellán nyaral a családjával.
Eva Longoria egy dögös bikini-estélyiben mutatta meg csodás alakját

Eva Longoria éppen a jól megérdemelt nyaralását tölti Spanyolországban, a férjével, José Bastónnal, illetve fiukkal, Santiagóval, és a tengerparti vakációról természetesen az Instagramon is beszámol a követőinek. Tegnap a rajongók legnagyobb örömére a színésznő egy elképesztően dögös bikinis fotót osztott meg, ezzel is bizonyítva, hogy az idei nyárnak még koránt sincs vége.

A 48 éves Longoria egy fekete, kötözős bikiniben látható a fotón, amint egy napágyon fekszik, baseballsapkával a fején. A bőre szinte ragyog a napolajtól

A színésznő többször is beszélt arról, hogy rendszeres edzéssel tartja karban a testét, és nemrég a követőivel is megosztott egy fotót, amin láthatóan éppen futni indult.

Eva Longoria 2002-től 2004-ig a General Hospital színészével, Tyler Christopherrel élt házasságban, majd 2004-ben megismerkedett Tony Parkerrel, akivel 2006-ban ugyan eljegyezték egymást, de a viharos románcuk nem tartott sokáig.

Végül 2015-ben jelentette be eljegyzését a mexikói üzletemberrel, José Bastónnal, akitől három évvel később, 2018-ban megszületett a kisfia. A színésznő egyben mostohaanyja is férje három gyermekének: a 27 éves Nataliának, és a 19 éves ikreknek, Marianának és Josénak.

Fotó: Getty Images