Eddie Murphy fergeteges karácsonyi filmmel tér vissza

2023. október 12.
Eddie Murphy minden idők legjobb karácsonyára vágyna, és egy huncut manó hajlandó is megadni neki – csak épp nem úgy, ahogy elképzelte. Megérkezett a Candy Cane Lane első előzetese!
Eddie-Murphy

Örülhetnek a karácsonyi mozik szerelmesei és Eddie Murphy rajongói is: a világhírű komikus ugyanis idén egy új karácsonyi mozival jelentkezik. A Candy Cane Lane című film sztorija szerint az Eddie Murphy által megformált Chris igazi megszállottja a karácsonynak, akinek feltett szándéka, hogy az egész környéket lenyomja a karácsonyi dekorációs versenyben.

Bár a családja nem osztozik a lelkesedésében, az egész életük fenekestül felfordul, amikor Eddie Murphy karaktere összetalálkozik egy huncut karácsonyi manóval (Jillian Bell), aki teljesíti a férfi kívánságát, vagyis hogy minden idők legjobb karácsony estéjét ünnepelhesse – csakhogy nem pont úgy, ahogyan Chris elképzelte.

Alább meg lehet nézni az előzetest:

A film december 1-jén érkezik a Prime Videóra, és az előzetes alapján remek családi szórakozást ígér. A 62 éves Eddie Murphy mintha csak egy percet sem öregedett volna, így valószínűleg most is ugyanolyan jó lesz nézni, mint ikonikus szerepeiben.

Forrás: People Fotó: Getty Images