Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

2020. október 15.
Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Angelina Jolie igazi nagycsaládos anyuka, és az sem volt titok, hogy Jude Law idén lett hatszoros édesapa. Ám ők valójában csak kispályások listánk többi szereplőjéhez képest... Lássuk, kinek van a legtöbb gyereke Hollywoodban!

Jude Law

jude-law

Ki mással is kezdenénk a sort, mint Jude Law-val, aki néhány hónapja hatszoros apukává vált – a színész hat gyereke ráadásul négy különböző nőtől született. 1997 és 2003 között a színésznő, Sadie Frost férje volt, a házasságukból pedig született is három gyerek. A negyedik gyerek 2009-ben született egy egyéjszakás kalandból, a terhesség hallatán pedig Jude Law előre kijelentette, hogy nem kíván részt venni negyedik gyermeke nevelésében, de anyagilag támogatni fogja az édesanyát. 2014-ben Law egy énekesnővel keveredett futó románcba, a kapcsolatból pedig 2015-ben meg is született az ötödik gyereke. Idén tavasszal pedig ismét jött a hír, miszerint úton van Jude Law hatodik gyereke. A színész 47 évesen idén nyáron újra apa lett, és ezúttal második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanya.

Ezt olvastad már?

Angelina Jolie

A vadóc lázadóból az évek során igazi családanya lett, Angleina Jolie – előbb Brad Pitt-tel, most pedig már főleg nélküle – összesen hat gyereket nevel. Legidősebb fiát, Maddox Chivant egyévesen adoptálta 2002-ben Kambodzsából, majd 2005-ben vette magához Etiópiából az alig néhány hónapos Zahara Marley-t, és 2007-ben az akkor négyéves Pax Thient fogadták örökbe Vietnamból. Mindeközben a Brad Pitt-tel közös gyerekek is világra jöttek: 2006-ban született meg Shiloh Nouvel, a gyereksereg végére pedig egy ikerpár is összejött, Vivienne Marcheline és Knox Leon 2008-ban látta meg a napvilágot.

Clint Eastwood

Clint-Eastwood

A színésznek összesen hat lánya és két fia született hat különböző nőtől. Eastwood legidősebb lánya, Laurie Eastwood 1953-ban született, ám a színész a lánya létezéséről csak évtizedekkel később szerzett tudomást. A gyerek Eastwood egyik félrelépéséből született, miközben még Maggie Johnsonnal, jövendőbeli feleségével járt. Azt nem tudni, hogy ki Laurie édesanyja, ugyanis a lányt a születése utána a nő örökbe adta. Roxanne Tunis, a színész egykori barátnője 1964-ben hozta világra Kimber Tunis nevű lányukat, majd exfeleségétől, Maggie Johnsontól két gyereke született, Kyle Eastwood 1968-ban és Alison Eastwood 1972-ben. Ezután egy újabb anyukajelöltet talált Jacelyn Reeves személyében, aki 1986-ban egy fiúnak, Scott Reevesnek, 1988-ban pedig egy lánynak, Kathryn Reevesnek adott életet. Francesca Fisher-Eastwood nevű lánya 1993-ban született, édesanyja Frances Fisher angol színésznő. Végezetül pedig egy újabb házasság és egy újabb gyermek: második feleségével, Dina Ruizzal 1996-ban házasodtak össze, és még abban az évben meg is született Morgan Eastwood.

Mel Gibson

Mel-Gibson

Mel Gibson sem aprózta el a gyerekvállalást: három nőtől összesen kilenc gyereke született. Exfeleségével, Robyn Moore-ral 31 évig voltak házasok, ez idő alatt hét gyerekük született: Hannah 1980-ban, Edward 1982-ben, Christian 1982-ben, William 1985-ben, Louis 1988-ban, Milo 1990-ben, Thomas 1999-ben. A válás után egy ideig az orosz Oksana Grigorieva mellett találta meg a boldogságot, akivel szintén vállaltak egy gyermeket, Lucia 2009-ben született. Gibson legfiatalabb gyerkőce, Lars 2017-ben született jelenlegi párjától, Rosalind Rosstól.

Eddie Murphy

Eddie-Murphy

Az amerikai színész 10 gyermekkel büszkélkedhet 5 különböző édesanyától. Első feleségével, Nicole Mitchell-lel 1988-ban találkozott, kapcsolatuk első éveiben azonban nem vehette túl komolyan a barátnőjét, ugyanis ebben az időben több másik nőt is teherbe ejtett… Első fia, Eric Murphy 1989-ben született egy Paulette McNeely nevű nőtől, egy évre rá pedig megszületett Christian Murphy is, akinek az édesanyját Tamara Hoodnak hívták. Két házasságon kívüli gyerekkel a háta mögött 1993-ban komolyra fordult a kapcsolata Nicole Mitchell-lel, és elvette feleségül. A párnak 13 év alatt 5 gyermeke született: Bria L. Murphy 1989-ben, Myles Mitchell 1992-ben, Shayne Audra 1994-ben, Zola Ivy 1999-ben és Bella Zahra 2002-ben. 2006-ban azonban egy csúnya válással véget is vetettek a frigynek. 2007-ben egy újabb gyermeke született a Spice Girlsből jól ismert Mel B-től. Végezetül pedig jelenlegi párjától, Paige Butchertől is született két gyereke: 2016-ban egy kislány, Izzy, és 2018-ban egy fiú, aki a Max Charles Murphy nevet kapta.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images