John Travolta megható szavakkal búcsúzott a 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-Johntól

2022. augusztus 09.
A két színész évtizedek óta jó barátságot ápolt.

Olivia Newton-John, a négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő és színésznő a mellrákkal folytatott hosszú küzdelme után 73 éves korában hunyt el hétfőn a dél-kaliforniai otthonában. John Travolta és Olivia Newton-John barátsága évtizedekre nyúlik vissza: 1978-ban együtt játszottak mint Danny és Sandy az óriási sikert aratott musicalben, a Grease-ben.

John Travolta a Grease-ben

A mozi annak idején világszerte 366 millió dolláros bevételt hozott, a film zenéje az év második legsikeresebb album lett az Egyesült Államokban, és az Olivia Newton-John által előadott Hopelessly Devoted to You című dalt Oscar-díjra is jelölték. Newton-John és Travolta a forgatás alatt kötött barátságot, amely életre szólónak bizonyult. A páros azóta is minden évben közösen ünnepelte a Grease évfordulóját.

„Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Nagyon szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. Az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre a tiéd: a te Dannyd, a te Johnod!” – ezzel a musical dalszövegére utaló üzenettel búcsúzott kollégájától és barátjától, Olivia Newton-Johntól Instagramon John Travolta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!