Így festettek a kopasz hírességek, amikor még volt hajuk

2022. április 02.
Sok férfi retteg attól, hogy idő előtt megkopaszodik, pedig jó pár élő példát hozhatunk, hogy ez egyáltalán nem a világ vége, sőt! Ezek a hírességek hajjal és kopaszon is vonzóak!

Ki mondta, hogy kopasznak lenni nem férfias? Ezek a hírességek többszörösen rácáfolnak, igaz, meg kell hagyni, hogy akkor is remekül néztek ki, amikor még volt miért fodrászhoz járniuk!

John Travolta

John Travolta

Hosszú és csillogó hajkoronája volt a védjegye a Grease-ben, ami nők millióit szegezett a képernyők elé. A ma már 68 éves színész azóta tar fejjel vonja magára a nők figyelmét, amiből továbbra is bőven kijut neki. Néhány évvel ezelőtt veszítette el imádott feleségét, a közelmúltban azonban azt nyilatkozta, hogy újra készen áll a randizásra.

John Travolta a Grease-ben

Olivia Newton-John és John Travolta a Grease-ben

Jason Statham

Hajjal vagy haj nélkül, megállapíthatjuk, hogy Jason Statham szempontjából tulajdonképpen mindegy is, mert mindenhogyan jól mutat. A nagy népszerűségnek örvendő akcióhős az évek múlásával egyre ritkuló hajkoronával büszkélkedhetett, ez azonban nem ütötte szíven sem őt, sem a barátnőjét, Rosie Huntingtont, aki többször is elmondta, mennyire büszke Jason megjelenésére.

Jason Statham

Jason Statham visszafogott hajkoronával 2004-ben

Laurence Fishburne

Legtöbben a Mátrix Morpheusaként emlékeznek rá, akkor már haj nélkül állt a kamerák elé. Aktualitása miatt a 2011-es Fertőzés című filmet is sokan újranézték mostanában, ebben Dr. Ellis Cheevert alakította. Ezeken kívül is kapott jó pár emlékezetes szerepet, a Tina című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Tudtad, hogy nem is olyan rég Budapesten járt?

Laurence Fishburne

Laurence Fishburne 1992-ben

Dwayne Johnson

Sokan csak a Szikla-ként emlegetik, aminek a miértje nem szorul magyarázatra, elég csak ránézni! Dwayne igazán sokoldalú: sikeres színész, producer, vállalkozó, testépítő és birkózó. Nem mindenki tudja róla, hogy 1995-ben kriminológia szakon szerzett egyetemi diplomát. Ma háromgyermekes apuka, 2019 óta él boldog házasságban második feleségével.

Dwayne Johnson 1999-ben

Dwayne Johnson 1999-ben

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?