Szívmelengető karácsonyi fotón az afáziás Bruce Willis és Demi Moore

2022. december 14.
Bruce Willis és Demi Moore a válás után is megőrizték jó kapcsolatukat – ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egy kis közös karácsonyozásra is összejöttek.

Idén már csepegtetett közös karácsonyi pillanataikból Bruce Willis és Demi Moore, most azonban igazi képeslapra kívánkozó fotót posztolt a színésznő Instagram-oldalán. Moore a „We are FAMILY!” szöveggel osztotta meg a képet, amin tényleg az egész család szerepel: ott van Moore és Bruce Willis, és három lányuk, a 28 éves Tallulah, a 31 éves Scout és a 34 éves Rumer. Emellett Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Heming Willis, valamint két lányuk, a nyolcéves Evelyn Penn és a 10 éves Mabel Ray is velük pózol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

A kiterjesztett család láthatólag már nagyon karácsonyi hangulatban van, és lelkesen mosolyognak a képen, ahol már a feldíszített karácsonyfa is látszik.

A 67 éves Bruce Willis köztudottan jó viszonyt ápol exfeleségével – ezt a bensőséges fotók most újra megerősítik. A páros egyébként többször is bepillantást enged a meghitt családi pillanatokba: láthattuk már Bruce Willist tízéves kislányával táncolni, de közös nyári programjaikat is megmutatták.

Idén márciusban szintén Demi Moore tette közzé Instagram-oldalán, hogy Bruce Willis visszavonul a filmezéstől, mert afáziával küzd, ami hatással van a szellemi képességeire is. „Mint Bruce támaszai, a családja, szeretnénk, ha tudnátok, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, most diagnosztizálták nála az afáziát, ami hatással van kognitív képességeire is” – írta Bruce Willis első felesége.

Forrás: People Fotó: Getty Images // Instagram

Olvass tovább!