Elképesztő ruhában tündökölt az Eufória transznemű sztárja

2023. november 07.
Az Eufóriából ismertté vált Hunter Schafer ezúttal az új Éhezők viadala film premierjén vonult – méghozzá nem is akármilyen ruhában!
Hunter Schafer

Mióta megformálta az Eufória egyik főszereplőjét, Jules-t, Hunter Schafer csillaga egyre fényesebben tündököl. A fiatal színésznőt és modellt hamarosan a Cuckoo című filmben láthatjuk majd Dan Stevens oldalán, és a hamarosan mozikba kerülő új Éhezők viadala filmben is szerepel.

A Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes című előzményfilmben Hunter Schafer formálja meg Tigris Snow-t, akit a Jennifer Lawrence főszereplésével készült franchise-ban már láthattunk feltűnni. A várva várt mozi előzetesét itt lehet megnézni:

A színésznő a napokban Berlinben népszerűsítette a filmet, amihez az Éhezők viadala jellegzetes vizuális világához hűen egy igen különleges ruhadarabot választott! Hunter Schafer egy Lucian Freud festőművész által inspirált darabot viselt, amely úgy nézett ki, mintha egy színes kavalkád folyna le a testéről. Az apró darabokból, kézzel varrott ruhát Daniel Rosberry dizájner tervezte, és először a Schiaparelli 2023-as őszi kollekciójának bemutatóján láthatta a nagyközönség.

A csillogó kövekkel kirakott midiruhához a színésznő egy egyszerű, fehér magas sarkút és laza, kibontott frizurát választott. Az biztos, hogy az összhatás legalább olyan látványos volt, mint Katniss Everdeen lángoló ruhái – alig várjuk, hogy Tigris Snow pazar jelmezeiben is láthassuk majd őt!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images