A Family Guy lőheti le végleg Meghan és Harry csillagát

2023. november 11.
A South Park után a Family Guy című animációs sorozat is Harry hercegen és Meghan Markle-ön élcelődött, a botrányhős párosnak azonban most sem sikerült jól reagálnia.
Meghan Markle és Harry herceg

Néhány évvel ezelőtt egy South Park-epizód miatt akadtak ki, most a Family Guy című népszerű animációs sorozat verte ki a biztosítékot Harry hercegnél és Meghan Markle-nél. A Family Guy friss részében Harry herceg és Meghan Markle egy medence partján ülnek, amikor a komornyik bejelenti, hogy megérkeztek Harry milliói a Netflixtől, majd Meghan közli, hogy meg kell csinálniuk még a méregdrága szponzorált Insta-posztjukat is, mire Harry herceg szenvedve azt feleli, hogy bár sose hagyta volna ott „azt a kitalált baromságot”, vagyis a brit királyi családot.

A párnak nagyon nem tetszett, hogy a sorozat pénzéhes léhűtőkként ábrázolja őket, és gúnyt űznek a királyi családdal szemben folytatott „küzdelmükből”. Reakciójukkal azonban megint csak ellenszenvesebbek lettek sokak szemében – olyannyira, hogy Ryan McCormick PR-szakértő szerint az akár a „végüket” is jelentheti.

McCormick szerint ideje lenne, hogy Meghan Markle és Harry herceg újragondolja személyes brandjét és megpróbáljanak jobban reagálni a humorra, ezek a megnyilvánulások ugyanis csak tovább csökkentik amúgy is megtépázott népszerűségüket. A PR-szakértő hozzátette, az ismertség gyakran teszi céltáblává az embereket, de nagyon fontos, hogy tudják kezelni a humort, hiszen ezzel a sértődéssel csak azt bizonyították, hogy nem képesek nevetni saját magukon.

A szakadár királyi páros már így is sokak ellenszenvét kivívta az elmúlt évek során, de McCormick szerint ez a húzásuk könnyen azt jelentheti, hogy végleg elindultak a lejtőn, és lassan „teljesen a feledés homályába merülnek” majd.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images