Harry és Meghan nem kapott meghívót Károly király 75. születésnapi partijára

2023. november 07.
Harry herceget és Meghan Markle-t nem hívták meg Károly király 75. születésnapi partijára, sőt, azt állítják, hogy még csak nem is értesítették őket az eseményről. A jelek szerint a családi szakadás tovább nő.
Meghan Markle és Harry herceg

III. Károly király november 14-én ünnepli 75. születésnapját, Harry herceg és Meghan Markle viszont valószínűleg nem vesz részt az ünnepségen.

A parti a Clarence House-ban lesz, és a király legközelebbi barátai és családtagjai vesznek részt rajta. A hírek szerint Harry és Meghan nem lesz rajta a meghívottak listáján. 

Sunday Times nemrég azt írta, hogy Harry meghívást kapott az eseményre, de úgy döntött, hogy visszautasítja a meghívást, most viszont a friss hírek szerint a páros egyszerűen nem is kapott meghívót a születésnapi bulira.

Nem is tudtak az ünnepségről

Harry és Meghan szóvivője a Daily Mailnek elmondta: „Nem történt meghívás Őfelsége közelgő születésnapjára. Elkeserítő, hogy a Sunday Times félreérthetően közölte ezt a történetet”.

Sőt, egy forrás még azt is elárulta, hogy Harry és Meghan nem is értesült a születésnapi buliról. Elmondásuk szerint csupán a médiából értesültek a közelgő eseményről. A bennfentes azt is megjegyezte, hogy a kommunikáció hiánya nem általános, jellemzően a családdal való szakításuk ellenére is bevonták őket a családi életbe.

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror