Vilmos herceg és Katalin hercegné óriási kitüntetést kaptak

2023. október 25.
Vilmos és Katalin minden egyes megjelenése hatalmas érdeklődésre tart számot, nem véletlenül.
Meglepő helyen randizott Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceget és Katalin hercegnét szavazták meg a világ legjobban öltözött párjának egy divatmárka kutatása alapján. A brit Karen Millen nagyszabású vizsgálatot végzett, amelyben azt figyelték, hogy mely celebpárosok kapják a legnagyobb elismerést és érdeklődést a megjelenésük kapcsán online, és az eredmények szerint a hercegi pár elsöprő győzelmet aratott.

Több mint 5 millió közösségi médiás poszt átvizsgálása után megállapították, hogy az emberek nagyon kíváncsiak arra, hogy milyen ruhákat visel Katalin és Vilmos, és amint valamelyik ruhadarab – vagy egy ahhoz hasonló elérhető árú verzió – megtalálható valahol, szinte rögtön el is kapkodják a polcokról. 

Mutatjuk, hogy alakul a lista Vilmosék utáni része!

2. Hailey és Justin Bieber

A fiatal házaspár megosztó stílusáról többször is cikkeztek, főleg azért, amennyire elütnek egymástól a szereléseik általában. Mindenesetre Hailey körömtrendtől kezdve a sminkdivatig jelentősen formálja a mai közízlést.

Justin Bieber még felsőben az elegáns Hailey Bieber mellett.

Justin Bieber és Hailey néha mintha két külön buliban lennének

3. Kendall Jenner és Bad Bunny

Kendall a Kardashian klán fotómodell tagja, így nem véletlen, hogy outfitjeit már csak a munkája miatt is sokan meghatározónak tartják. Barátja, a Bad Bunny nevű zenész pedig a férfi-női öltözködési sztereotípiák határait feszegető stílusáról ismert.

4. Taylor Swift és Travis Kelce

Taylor Swift egész rajongói hadsereggel rendelkezik, akik szinte vallásos módon utánozzák az énekesnő csillámos, rojtos, cowboykalapos stílusát.

taylor-swift

5. Meghan Markle és Harry herceg

Az brit királyi család Amerikába távozott fele csupán az ötödik helyet érte el a listán. Bár az ő szettjeik is relatíve nagy érdeklődésre tartanak számot, de valahogy sosem sikerült Vilmos és Katalin szintjét elérniük a választásaikkal.

enki sem tagadja, hogy Meghan és Harry egy nagyon is privilegizált életet élnek

Harry és Meghan szettjei kevesebb embert érdekelnek.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images