Tudtad, hogy Anne Hathaway-nek van két fia? Ezért nem beszél róluk soha

2023. november 16.
Ritka pillanatnak lehettek tanúi a színésznő rajongói: a sztár megszólalt fiaival kapcsolatban, akikről szinte soha nem szokott beszélni.
Anne Hathaway eltitkolt gyerekek sztárok

Míg Anne Hathaway szívesen beszél a divatról és a filmjeiről, kimondottan kerüli a nyilvánosságot, ha a gyerekeiről van szó. A színésznő és férje, Adam Shulman 2012 óta házasok, és két fiuk van, a hétéves Jonathan és a hároméves Jack, bár ezt nem feltétlenül lehetne tudni a sztár Instagram-hírfolyamának átlapozása vagy a vele készült interjúk olvasása alapján.

A 41 éves kétgyermekes édesanya a Porter magazinnak adott interjújában beszélt arról, miért próbálja távol tartani a nyilvánosságot a magánéletétől. „Jelenleg önmagam vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy ez teljes mértékben így van” – mondta az újságírónak. „Úgy érzem, ez nem csak az egészségem szempontjából lényeges – egy csapat része vagyok, ami a családom, és ez nem csak rólam szól. A családomnak vannak szükségletei, és a gyerekek egyik szükséglete az, hogy definiálniuk kell saját életüket.”

Filmes karrierjével és családjával kapcsolatban Hathaway hozzátette: „Eszembe sem jut, hogy összekapcsoljam a kettőt, kivéve a hálát, hogy milyen szépen szolgálják egymást. De rajtam keresztül szolgálják egymást, és nem rajtam kívül.”

Amíg Hathaway védi fiait a kíváncsi tekintetektől, az anyasággal való saját, bonyolult kapcsolatáról őszintén beszélt az interjúban. „Van ez a tendencia, hogy a teherbe esést és a gyerekvállalást úgy ábrázolják, mintha mindez pozitív lenne” – mondta a WSJ Magazine-nak adott 2022-es interjújában. „De a saját tapasztalatomból tudom… ez sokkal bonyolultabb ennél. Amikor rájössz, hogy a fájdalmadban mások is osztoznak… egyszerűen úgy érzem, hogy ez hasznos információ, így nem vagyok elszigetelve a fájdalmammal.”

Ugyanakkor a színésznő azt is elmondta, hogy nem érezte magát teljesen a jelenben, amíg nem volt anya. „Nem mintha hiányzott volna az integritásom, de ez arra késztetett, hogy minden szinten teljesen hű legyek a szavamhoz” – mondta Hathaway. „És ez azt jelentette, hogy abba kell hagynom minden ostobaságot, amit belül folytattam. És kis szüneteket kell adnod néha magadnak, amikor tudod, hogy nem vagy önmagad legjobb verziója.”

Forrás: Glamour.com, Fotó: Getty Images