Aggódnak a rajongók Anne Hathaway fogyása miatt

2023. május 19.
Anne Hathaway tündöklő ékszerként jelent meg a Bulgari Mediterranea High Jewelry rendezvényén a héten, de sokaknak feltűnt, hogy nagyon lefogyott mostanában.
anne hathaway

Az olaszországi Velencében zajló eseményen a 40 éves színésznő egy lenyűgöző ombre arany és ezüst Versace ruhát választott, amelyben megvillanthatta hosszú lábát. Ráadásul a ruha elegáns kivágása és kapucnija is emelte a megjelenést.

Azonban egyeseknek feltűnt, hogy az egyébként is nagyon vékony Anne Hathaway jócskán lefogyott az utóbbi időben. A színésznőnek nagyon fontos az egészséges testkép témaköre, rendszeresen felszólal a témában, ezúttal azonban nem a plusz kilókról, hanem a súlyvesztéséről szólnak a pletykák.

Anne Hathaway a Bulgari Mediterranea High Jewelry eseményen

Anne Hathaway a Bulgari Mediterranea High Jewelry eseményen

Jógainstruktor lesz új sorozatában Anne Hathaway

Anne egészségügyi és wellnessrutinjairól nemrég a Women’s Health kérdezte, válaszai pedig választ adhatnak arra a kérdésre is, minek köszönhető a fogyás. Anne nagyon intenzív edzést végez, amit jógagyakorlatokkal egészít ki. Elmondta, hogy a WeCrashed című sorozat szerepére készült, amikor „nagyon beleszeretett a jógába”, tanárával minden egyes nap dolgozott azért, hogy hozni tudja Rebekah Neumann jógainstruktor karakterét.

Anne Hathaway Zendayával

Anne Hathaway Zendayával

Forrás: WomensHealthMag, Fotó: Getty Images