Anne Hathaway elbűvölte Cannes-t

2022. május 23.
A cannes-i filmfesztivál vörös szőnyege idén sem okozott csalódást, Anne Hathaway, aki most debütált a filmes eseményen, különösen kitett magáért.

Bár a 75. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén idén a színek domináltak, Anne Hathaway (39), aki Sir Anthony Hopkins, Jeremy Strong és Oscar Isaac mellett az Armageddon Time című filmjét népszerűsíti, megmutatta, mekkora ereje van a klasszikus fehérnek. A színésznő – aki nem mellesleg nagyon utálja a nevét – álomszép Armani Privé ruhája szakít a terebélyes, hercegnős sziluettel, helyette testhezálló, flitteres, letisztult szabásmintával lesz igazán fenséges.

Anne hathaway

Anne hathaway

Anne hathaway

Anne hathaway

A színésznő, aki legutóbb nagyon vagány pöttyös szettbe bújt, a filmfesztivál következő napján sem okozott csalódást, Gucci miniruhájának tündöklése minden szögből maga volt a tökély. Az 1960-as éveket megidéző ruhát retró napszemüvege, Bulgari ékszerei és ezüst magas sarkúja tette hibátlanná. Anne Hathaway nem csinált belőle titkot, pompás szettjeit Erin Walsh stylistnak köszönheti, akire bármikor vakon rábízná magát.

Anne hathaway

Anne hathaway

Anne hathaway

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!