Rumer Willis megható gyerekkori fotóval emlékezett apjáról

2023. november 21.
„Ma nagyon hiányzik a papa” – kommentelte a tüneményes gyerekkori apa-lánya fotó mellé Bruce Willis 35 éves lánya, Rumer Willis.
Bruce Willis lánya szerint már korábban is komoly előjelei voltak édesapja demenciájának

Az elmúlt hónapokban folyamatosan érkeztek a hírek Bruce Willis egyre romló állapotáról. A demenciával küzdő 68 éves színészről nemrégiben azt mondta jó barátja, Glenn Gordon Caron, hogy „a nyelvi készségek már nem állnak rendelkezésére”, de közeli családtagjai is többször megerősítették, hogy Willis egy ideje már nem igazán önmaga.

Ezt erősíti meg Rumer Willis friss posztja is, amiben egy elképesztően aranyos gyerekkori fotót osztott meg. A képen apukája karjaiban mosolyog kisbabaként egy fehér nyári ruhában, miközben a félmeztelen Bruce Willis kedvesen mosolyog rá. A kép mellé a 35 éves Rumer annyit írt csak: „Ma nagyon hiányzik a Papa.”

Rumer Willis egyébként gyakran oszt meg képeket apukájáról, amiken látszik, hogy nagyon bensőséges a viszony a színész és lánya között. A színész másik lánya, a 29 éves Tallulah Drew Berrymore műsorában nemrégiben úgy nyilatkozott, a nehézségek ellenére Bruce Willis „még mindig önmaga”, hozzátéve, hogy apjával továbbra is szeretetteljes a viszonyuk, ami a legtöbb, amit egy ilyen állapot mellett kívánhatnak.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images