Először látták Bruce Willist, mióta súlyosbodott demenciája

2023. szeptember 26.
Emma Heming nem olyan rég beszélt róla, hogy férje, Bruce Willis állapota súlyosbodni látszik, most pedig hosszú idő után először fotózták a 68 éves színészt.
bruce-willis-afazia-visszavonulas

Idén februárban Bruce Willis családja bejelentette, hogy a színészt frontotemporális demenciával (FTD) diagnosztizálták, a demencia egy ritka változatával, ami viselkedéses és nyelvi tünetekkel is jár, illetve a személyiségben is változásokat okoz. Willis felesége, Emma Heming néhány napja a Today című televíziós műsorban azt is elárulta, nehéz eldönteni, hogy Bruce Willis tisztában van-e saját egészségromlásával.

Hosszú idő után most hétfőn először fotózták le a 68 éves Willist, amint egy autóban ülve igyekezett valahová Los Angelesben. A színész sötétkék kalapot és dzsekit viselt, és az egyik fotón láthatólag játékosan a kamerába kacsint. Bár úgy tűnik, Bruce Willisnek sikerült megőriznie jókedvét, sokan úgy látják, a színész arcán látszik, hogy megviseli őt a betegsége. Az exkluzív képeket ITT lehet megnézni.

Az már többször bebizonyosodott, hogy a színészt teljes odaadással támogatja a családja: felesége, és exe, Demi Moore mellett gyerekei is vele vannak a betegséggel való küzdelemben. Bruce Willis nemrégiben ráadásul nagypapa is lett, így az unokázásból is erőt meríthet – ahogyan ez a tüneményes fotó is bizonyítja.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images