Lakatos Márk extravagáns sminkben, habos-babos estélyiben ünnepli első regényét

2023. november 23.
A könyvbemutatón pedig levetítésre került egy kisfilm, melyben Márk extravagáns szettben, drag queenként jelenik meg.

A kötet Orsós Miksa stílustanácsadó-médiaszemélyiségről szól, aki Dominikára keveredik, hogy egy új klub művészeti vezetője legyen.

Lakatos Márk első regénye karneváli forgatagként rántja magával az olvasót. Római palotákon, karibi luxusnyaralókon, madridi melegbárokon sodorja keresztül, ahol flitterek és gyémántok csillognak, kötelező a harsány tollboa, a platformos csizma és a mindent elfedő smink. Rendhagyó fejlődésregény ez, amely különleges szemszögből járja körül a vonzalom, a nemiség, az önkifejezés és az elfogadás kérdéseit. Amelyek ma égetőbbek, mint valaha” – írja a fülszöveg

Természetesen a kötet bemutatója is extravagáns volt, Pataki Ági osztott meg az Instagramon egy videót, melyben a bemutatón Márk egy hatalmas, gyönyörű estélyi ruhában sétál a budapesti rakparton. (A videó balra lapozva látható.)
 
„MIMI! Egy őrületes este az Andrássy úton. Egy könyvbemutató, amilyen még nem volt. Persze, ehhez kellett LAKATOS MÁRK… A könyvhöz is és az estéhez is. Mi volt a dresscode? Extravagancia! Mi más?” – írta a bemutatóról Ági. 
 
Fotó: MarieClarie-archívum
 
Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés