Pride-os sminkkollekció arca lett a Drag Queen sztár

2021. június 16.
RuPaul – Drag Queen leszek! szériája sokakat a képernyők elé szegezett, egyes rajongók talán a brit évadokat is ismerik. Ha igen, nekik Tayce neve is ismerősen csenghet, aki hamarosan a Beauty Bay lenyűgöző, új Pride kollekciójában mutatkozik be kampányarcként.

A RuPaul – Drag Queen leszek! valóságos sikerszéria a Netflixnél, amelyet úgy látszik, a szépségmárkák is figyelemmel követnek. A Drag Race UK második évadának egyik versenyzője, Tayce a Coca-Colás reklámfelkérés után ezúttal egy Beauty Bay együttműködést is bezsebelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BEAUTY BAY (@beautybaycom) által megosztott bejegyzés

A szépségbrand új Pride kollekciójában a Drag Race UK top 3-jába jutó Tayce most egy olyan beautysorozat arca lesz, amellyel a LMBTQ+ közösséget ünneplik, és az eladásokból támogatják is. A márka oldalán már forgalmazott Pride kollekció izgalmas, vibráló színekben játszó dekortermékei a sajtóközlemény szerint „segítenek abban, hogy a közösség tagjai úgy fejezzék ki magukat, ahogy csak akarják”.

beauty-bay-pride

A kollekció része a népszerű Liquid Crystal szemhéjfesték öt vadonatúj Pride árnyalatban – külön-külön kínálva vagy akár egy szett részeként.

beauty-bay-pride

Ami a színeket illeti, itt sorakozik a csillogó rózsaszín Peace, a vibráló zöld Retro, az izzó narancs Icon, a jeges kék Disco és a sugárzóan sárga Eclectic. A széria része egy 11 darabos ecsetkészlet is, amely nyolc szemhéjecsetet és három arcecsetet tömörít, mindezt jellegzetes Pride dizájnban, limitált szériaszámban.

Láttad már?

Fotó: BeautyBay.com