Blake Lively elképesztően gyönyörű volt merész szettjében

2023. december 01.
Blake Lively szokatlanul sokat mutató ruhában jelent meg Beyoncé koncertfilmjének premierjén, de talán senki nem lepődik meg rajta, hogy ez a szexi look is istenien állt neki.
Blake Lively

Csütörtök este tartották Beyoncé várva várt Renaissance koncertfilmjének londoni premierjét, amire természetesen rengeteg híresség is ellátogatott. Bár a figyelem központjában egyértelműen maga az énekesnő állt – aki mellesleg óriási gyémántként ragyogott az eseményen – volt néhány vendég, akinek majdnem sikerült ellopnia a show-t látványos szettjével.

Ilyen volt Blake Lively is, aki egy szokatlanul szexi outfitet választott a bemutatóra. A gyönyörű színésznő egy gallér nélküli Chanel blézert viselt, amit csupán néhány gomb fogott össze a mellrésznél, így a lenge darab szabadon hagyta Blake Lively kidolgozott hasfalát. A keveset takaró felsőrész mellé Blake Lively egy – az esemény dress code-jának megfelelően – kristályokkal rakott miniszoknyát választott, az elegánsan dögös lookot pedig egy klasszikus, Christian Louboutin magassarkúval koronázta meg. Hogy teljes legyen a femme fatale hatás, a szőkeség még egy fekete necc kesztyűt is húzott!

Blake Lively egyébként férjével, Ryan Reynoldsszal együtt négy gyereket nevel – a legkisebb 2023 februárjában született.

Forrás: People Fotó: Getty Images