Tökéletes terrakotta őszi köröm Blake Lively módra

2023. szeptember 19.
Blake Lively a Michael Kors divatbemutatón viselt ’70-es évekbeli diszkókirálynő outfitjéről írtunk már, de a hozzá viselt terrakotta, arany szegecses manikűrje külön figyelmet érdemel. Extra manikűrfronton a tökéletes őszi köröminspiráció idén.
Blake Lively őszi köröm

Blake Lively nem az a típus, aki beleolvad a tömegbe. A négygyermekes anyuka kirobbanó formában van, és nem is igazán célja rejtegetni alakját. A színésznő mindig is szerette a némi extrával fűszerezett szetteket, sminkeket és körmöket, és a Michael Kors 2024-es tavaszi-nyári New York-i divatbemutatójára mindhárom területen nagyot domborított. A színésznő a New York-i divathét keretében megrendezett divatshow-ra rengeteg más hírességgel együtt érkezett, de az egyik legnagyobb figyelmet kapta. Igazi diszkókirálynő outfitet választott, egy szexi, mélyen dekoltált, 1970-es évekbeli diszkó hangulatát idéző overallban ragyogta be az eseményt.

Őszi köröm és smink összhangban

Blake Lively dús, szexi göndör fürtökkel érkezett az eseményre és olyan meseszép tejeskávé sminkkel, amilyen az az idei nagy őszi trendkönyvben meg van írva. Pazar, finom kivitelezés, ragyogó, barnás, latte színvilágot idéző árnyalatokkal vonta magára a tekinteteket a színésznő, de az, ami a mi szívünket is igazán megremegtette, a tökéletes őszi manikűrje volt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elle Gerstein (@enamelle) által megosztott bejegyzés

Szegecsekkel dobta fel az őszi körmöket

Terrakotta színűre festett körmökkel érkezett, amelyeknél a körmök külső szélét apró, arany szegecsekkel díszítették. Tény, hogy őszi manikűr inspirációknak nem vagyunk híján idén (sem), A-listás hírességeknek köszönhetően sem. Nemrég Lily James teljesített nagyot ezen a téren a „vino red”, vagyis borvörös fronton, most pedig abszolút megérdemelten Blake Lively van soron.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kristofer Buckle (@kristoferbuckle) által megosztott bejegyzés

A szegecses bőr illúzióját keltő őszi manikűr elegáns módja annak, ha kísérletezni szeretnék a körömdíszítésekkel, mindezt egy nagyon szép, jól eltalált alapszínen. Itt a terrakotta árnyalat az őszi paletta új kedvence került fókuszba, ahol a sztár körmöse, Elle Gerstein a Pla Nails lakkját használta a How You Doin árnyalatban, a zseniális őszi manikűrt mintegy „modern tisztelgésnek nevezve a 70-es évek glam hangulata” előtt.

Forrás: Vogue, fotó: Getty Images