7 sztárpár, aki titokban házasodott össze

2023. augusztus 19.
Nem minden sztáresküvő szól a rongyrázásról és csillogásról – a következő hírességek inkább egy titkos, intim ceremónián mondták ki egymásnak az igent.
sztarok titokban hazasodtak

Ha már az egész életüket a paparazzik fényképezőgépei előtt élik, legalább az életük egyik legfontosabb napja teljen nyugodt légkörben, nem igaz? Valószínűleg így gondolkodhattak a következő sztárpárok is, ezért próbálták meg az esküvőjüket a sajtó kizárásával, a legnagyobb titokban megtartani.

Ariana Grande és Dalton Gomez

Ariana és az ingatlanosként tevékenykedő Dalton Gomez 2020 év elején kezdtek járni egymással, a koronavírus miatt bevezetett házi karantént is együtt töltötték, és úgy tűnt, ez a megváltozott helyzet csak jót tett a kapcsolatuknak. Alig egy év együttlét után, 2020 decemberében Gomez megkérte az énekesnő kezét, néhány hónap jegyesség után pedig 2021-ben az esküvőre is sor került. A sztárpár a legnagyobb titokban egy intim szertartáson, alig húsz fő előtt mondta ki egymásnak a boldogító igent a kaliforniai Montecitóban, az énekesnő otthonában. A házasságuk azonban nem tartott sokáig, ahogy arról mi is beszámoltunk, Ariana Grande néhány héttel ezelőtt beadta a válást, és új kapcsolatba kezdett a nős színészkollégájával.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi már majdnem egy éve jártak jegyben, amikor 2020 júliusában egy titkos ceremónián összeházasodtak. A pár eredetileg hónapokkal korábbra tervezte az esküvőt, a koronavírus miatt azonban le kellett fújniuk. A menyegzőt a Windsor-kastélyban rendezték szűk családi körben, de a vendégek között természetesen még így is helyet kapott Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Beatrix édesapja, András herceg is. A hercegnő abban a gyönyörű elefántcsontszínű menyasszonyi ruhában állt az oltár elé, amit eredetileg Erzsébet királynő viselt 1962-ben, Arábiai Lawrence című film bemutatóján.

Sophie Turner és Joe Jonas

Joe Jonas-nak és Sophie Turnernek másodszor is kislánya született

Joe Jonas-nak és Sophie Turnernek másodszor is kislánya született

Sophie Turner és Joe Jonas 2016-ban kezdett el randizni, 2017-ben jegyezték el egymást, majd 2019-ben, egy nappal a Billboard-díj-átadó után titokban összeházasodtak Las Vegasban. A titkos ceremónia után néhány hónappal tartottak egy hagyományos esküvőt is Franciaországban. Ezt a második nagy napot már senki elől nem titkolták, meg is hívtak rá egy rakás vendéget.

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Justin és Hailey több mint egy évtizede ismerik egymást, de csak 2014-ben kezdett el alakulni közöttük valami – bár a sztárpár akkor még minden pletykát következetesen tagadott. 2016-ban aztán bevallották, hogy van köztük valami, de a kapcsolatuk nem volt komoly, és közben másokkal is randizgattak. A szakításuk után hosszú ideig szóba sem álltak egymással, mígnem két évvel később, 2018-ban minden megváltozott: Justin és Hailey ismét kapcsolatba került egymással, ami olyan jól sikerült, hogy még az év júliusában eljegyezték egymást, szeptemberben pedig a legnagyobb titokban összeházasodtak.

Scarlett Johansson és Colin Jost

Colin-Jost-Scarlett-Johansson

A pár két év randizás után 2019-ben jegyezte el egymást, és ha nem tombolt volna 2020 nyarán világszerte a koronavírus-járvány, valószínűleg már akkor egybekeltek volna egy nagyobb ceremónián. A pandémia miatt azonban le kellett mondaniuk a terveikről, így végül 2020 októberében egy  titkos, meghitt, családias szertartáson fogadtak egymásnak örök hűséget.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake és Ryan 2012-ben szintén egy titkos ceremónián, mindössze 35 vendég előtt állt oltár elé a dél-karolinai Boone Hallban, ami Amerika legrégebbi ültetvénye és ahol a Szerelmünk lapjai című filmet is forgatták. Érdekesség, hogy a helyszínnel kapcsolatos döntésüket azóta már megbánták, a rajongóikat ugyanis érzékenyen érintette, hogy a pár egy olyan helyen házasodott össze, ahol korábban rabszolgákat dolgoztattak.

Katy Perry és Orlando Bloom

Orlando Bloom romantikus képpel vallott szerelmet Katy Perrynek

Katy Perry és Orlando Bloom esetében még mindig csak találgatni tudunk, de a rajongók meg vannak róla győződve, hogy a páros 2021-ben titokban összeházasodott. A koronavírus betörése miatt 2020-ban kétszer is el kellett halasztani az esküvőjüket, a sok halogatás után pedig nem is tűztek ki új dátumot. 2021 márciusában azonban a lesifotósok olyan képeket készítettek az énekesnőről, amiken jól látható, hogy az bal gyűrűsujján egy arany karikagyűrű díszeleg. Hogy tényleg összeházasodtak-e? Nem tudni, a pár ugyanis azóta sem nyilatkozott a dologról.

Fotó: Getty Images