Palvin Barbi észbontóan dögös partifotókat posztolt

2023. december 07.
A csodaszép magyar modell megosztott néhány színfalak mögötti fotót a nem régen megrendezett Fashion Awards utáni partiról, ahol láthatólag eléggé forró volt a hangulat.
Palvin Barbi posztolás pénz

Ahogyan nemrégiben mi is megírtuk, Palvin Barbi is feltűnt a 2023-as Fashion Awards vörös szőnyegén Londonban. Palvin a Pandora képviseletében vett részt az eseményen – egy meglehetősen különleges darabban.

Palvin Barbi egy csillogó fekete ruhát viselt, ami egy hatalmas, földig érő fekete szoknyából, és egy kifejezetten bevállalós felsőrészből állt: a hálós ujjatlan ugyanis teljes mértékben látszódni engedte a modell – melltartó nélküli – felsőtestét.

Azóta Palvin Barbi néhány színfalak mögötti fotót is megosztott Instagram-oldalán az esemény utáni partiról, ahol láthatóan még forróbb lett a hangulat:

Úgy tűnik, Palvin Barbi nagyon jól érezte magát a gyönyörű modellek társaságában, akikkel közösen koktélozgatva töltötte az estét. Természetesen a modell társaságában is bőven akadtak extrém ruhadarabok, és a képek alapján nem túlzás azt állítani, hogy izzottak a szexuális energiák az eseményen.

Fotó: Getty Images