Külseje miatt gyalázták Palvin Barbi férjét

2023. december 01.
A producerek szavai annyira rosszul érintették Dylan Sprouse-t, hogy utána sokáig a saját testvére mellett is elképesztően szorongott.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Ma már nehéz elképzelni, hogy mi kifogásolnivaló lehetne Palvin Barbi jóképű férje, Dylan Sprouse külsején. Pedig a gyerekszínészként indult Sprouse nagyon is durva beszólásokat kapott karrierje kezdetén. Kim Rhodes árulta el, hogy annak idején a Zack és Cody élete című sorozat producerei nagyon élesen és ízléstelenül bírálták az akkor még csak kiskamasz Dylan Sprouse külsejét: állítólag ordítva közölték vele, hogy nem ehet több gyorséttermi kaját, és arra utasították, hogy fogyjon le.

A sorozatban az ikerfiúk anyukáját alakító Rhodes azt is elárulta, hogy a széria készítői Dylan Sprouse ikertestvérével, Cole-lal példálóztak a fiúnak, arra kötelezve őt, hogy „nézzen ki úgy, mint a fivére”. Ezzel persze csak azt érték el, hogy Dylan még a saját testvére mellett is szégyellte a testét.

Sprouse egyébként olyan érzékeny volt a témára, hogy Rhodes szerint az egyik epizódban azt is elutasította, hogy Rhodes karakterét nevezze kövérnek (amit a sorozat írói akkor találtak ki, amikor a színésznő éppen terhes volt a való életben). Rhodes azt mondta, Dylan Sprouse többször is szándékosan kihagyta a poént, majd amikor számonkérték, így felelt: „Nem fogok egy nőt sem sértegetni, pláne nem őt. Majd ha valami tényleg vicceset írsz, szívesen elmondom.”

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images