Adam Drivernek titokban kislánya született

2023. december 12.
Adam Driver a Saturday Night Live főpróbáján árulta el, hogy teljesült az álmuk és nemrégiben megszületett kislányuk – és azt is elmondta, mire vágyna most.
Adam Driver hamarosan kétszeres apuka lesz

Már egy ideje lehet tudni, hogy Adam Driver – akivel decemberi lapszámunkban interjút is olvashattok – féltve őrzi a magánéletét, és annak idején csak jóval jóval később derült ki, hogy párjával, Joanne Tuckerrel szülők lettek. A Star Wars és a Paterson sztárjáról ugyan év elején már kiderült, hogy hamarosan kétszeres apuka lesz, részleteket ezúttal sem árult el születendő gyerekéről.

Adam Driver most a Saturday Night Live műsorának főpróbáján árulta el egy poén keretében, hogy nemrégiben kislánya született. „Tavaly egy kislányt kívántam, és teljesült is a vágyunk, szóval most elég fáradtnak érzem magam. Úgyhogy idén altatót kérek!”

Februárban derült ki, hogy Adam Driver második gyerekét várja, mikor lesifotósok elkapták, ahogy a pár New York-i lakásuk előtt pakol ki az autóból a vasárnapi nagybevásárlás után. A megvásárolt termékek között egy babafürdető is volt, Tucker pedig már nem is próbálta rejtegetni nagy pocakját.

Bár arra nemigen lehet számítani, hogy a pár felfedi a kislány nevét, vagy bármilyen tartalmat megoszt róla, mi innen is nagyon gratulálunk nekik!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images