Alig lehet ráismerni Lady Gagára és Adam Driverre a Gucci-film forgatásán

2021. március 10.
Idén novemberben kerül majd a mozikba Ridley Scott régóta tervezett Gucci-filmje, aminek a forgatását már el is kezdték az olasz Alpokban. Innen posztolta tegnap Lady Gaga azt a fotót, ami néhány órán belül az egész internetet lázba hozta.

A House of Gucci című film az alapító, Guccio Gucci unokájának, Maurizio Gucci meggyilkolásának sötét, de igaz történetén keresztül mutatja majd be a nézőknek az olasz divatbirodalom életét. Maurizio Guccit 1995 tavaszán Milánóban, a Via Palestro 20. szám alatt lévő irodája előtt lőtte le egy bérgyilkos, akinek felbérelésével az exfeleségét, Patrizia Reggianit vádolták meg. Az asszonyt bűnösnek találták, és 29 év börtönre ítélték, ám végül hamarabb szabadulhatott, ráadásul még meg is kaphatta a volt férje után járó milliós nagyságrendű életjáradékt.

A korabeli sajtóban fekete özvegyként is emlegetett Patrizia Reggianit alakítja a filmben Lady Gaga, az exférj, Maurizio Gucci bőrébe pedig Adam Driver bújik. A két színészről az elmúlt napokban már több forgatás közbeni lesifotó is napvilágot látott, tegnap viszont maga Lady Gaga is posztolt egy közös fotót, amivel gyakorlatilag fel is robbantotta az netet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Az énekesnőre szinte rá sem lehet ismerni a rövid, barna parókájában, valamint a természetesnek ható sminkben, és ugyanígy Adam Drivert sem biztos, hogy magunktól felismernénk az oldalra fésült barna hajával és retró szemüvegével. Az viszont tény, hogy még így is fantasztikusan néznek ki mind a ketten.

Ezt olvastad már?

Lady Gagát utoljára 2018-ban láthattuk a filmvásznon, a Csillag születik főszereplőjeként, amiért Golden Globe-díjra és Oscarra is jelölték. Adam Driverre pedig 2015-ben figyelt fel igazán a világ, amikor megkapta Kylo Ren szerepét a Star Wars-trilógiába, 2019-ben pedig a Házassági történet című film főszerepéért Golden Globe-ra és Oscar-díjra jelölték.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!