A 65 éves Madonna topless táncosnővel csókolózott

2023. december 19.
A popsztár fekete és vörös csipkefehérneműt viselt, miközben a topless táncosnő érzékien simogatta őt, majd egy forró csók is elcsattant köztük.
Madonna máris túllépett az exén és egy új fiatal pasival jár

Tudjuk, hogy a 65 éves Madonnától továbbra sem áll távol a polgárpukkasztás, de az ikonikus popsztár legfrissebb performansza valószínűleg még a szabadelvűbb közönséget is zavarba hozta. Az énekesnő a New York-i Barclays Centerben adott koncertet szombaton, amihez ezúttal a szokásosnál is forróbb körítéssel készült: nemcsak szexi ruhát, de tűzforró táncot is villantott.

Madonna egy fekete és vörös, csipkével díszített szatén fehérneműt viselt, míg a színpadon lévő táncosnő topless, csupán egy hosszúnadrágban volt. A show részeként a szőke táncosnő szorosan az énekesnőhöz simulva táncolt Madonna mögött, miközben érzékien simogatta a sztárt, majd egy ponton még egy szenvedélyes csók is elcsattant közöttük. A szexi képeket ITT lehet megnézni.

A most futó Celebrations koncertsorozat előadásaiból úgy tűnik, Madonna újra kirobbanó formában van: néhány hónapja egy súlyos fertőzés miatt került kórházba az énekesnő, ami miatt sokáig kérdéses volt a turné megvalósulása, de szerencsére hamar sikerült felépülnie a popsztárnak.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images