Madonna eltüntette minden ráncát, a rajongók le vannak sokkolva

2023. november 14.
A 65 éves popsztárt Párizsban kapták lencsevégre a lesifotósok, a rajongókat pedig ledöbbentette Madonna külseje – az énekesnő arcáról teljesen eltűntek a ráncok.
Madonna máris túllépett az exén és egy új fiatal pasival jár

Az elmúlt években sokat cikkeztek arról, hogy vajon milyen szépészeti beavatkozásokon eshetett át Madonna: sokan bírálták őt arca (néha radikálisnak tűnő) átformálásáért, míg mások őszinte csodálattal figyelték, mennyire fiatalosan tartja magát az ikon. Tény, hogy a 70 felé közelítő popsztár időről időre más külsővel bukkan fel, de egy ideje a legtöbb rajongó egyetért benne, hogy Madonnának sikerült megtalálnia az örök fiatalság titkát.

Az ikonikus énekesnőt a napokban Párizsban kapták lencsevégre a lesifotósok, ahol oversize napszemüvegben, baseball sapkában és két copfba fonott hajjal hagyta el a The Ritz Place Vendome Hotelt. Bár Madonna láthatóan rejtőzködő üzemmódban járta a francia fővárost, az mindenkinek feltűnt, hogy arcán egyetlenegy ráncot sem lehet kivenni – gyakorlatilag tükörsima az arcbőre. 

Madonna eltűntette minden ráncát, a rajongók le vannak sokkolva

Madonna eltüntette minden ráncát, a rajongók le vannak sokkolva

Azt nem tudni, pontosan hogyan tartja magát ennyire fiatalon Madonna, de annyi biztos, hogy bármit is csinál, az nagyon hatásos!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images