Ezek a hírességek meglepően kedvesek a hétköznapokban

2023. augusztus 24.
Eddig azt gondoltad, hogy minden híresség sznob és felfuvalkodott? Akkor nagyot tévedtél! A legnagyobb sztárok között is akadnak olyanok, akik a legváratlanabb helyzetekben is kedvesek és szerények tudnak maradni.
Ezek a hírességek meglepően kedvesek a hétköznapokban

A hírességeknek már sehol sem lehet nyugtuk: az utóbbi időben egyre több tiktoker kezdett el róluk különféle leleplező videókat gyártani. Ezekben a rövid videókban pincérek, utaskísérők vagy éppen pultosok mesélik el, hogy milyen volt a találkozásuk egy-egy sztárral, majd pontozzák is őket, az alapján, hogy mennyire voltak kedvesek vagy sem. 

Kim Kardashian

Kim Kardashian felismerhetetlen az első sorozatszerepében

Kim Kardashian

Úgy tűnik, Kim Kardashian nem is olyan sznob, mint amilyennek sokan gondolják. Egy repülőúton ugyanis egészen egyszerűen mezítláb szaladt ki a mosdóba. „Los Angelesből New Yorkba repültünk, ő pedig nagyon kedvesen viselkedett. A mosdóba mondjuk mezítláb ment ki” – mesélte a sztárról a @katkamalani nevű tiktoker.

Keanu Reeves

Keanu Reeves a John Wick 4. bemutatóján

Keanu Reeves 

A színészről eddig is az a hír járta, hogy extra jó fej, és ezt most a @theanniebond nevű tiktoker is megerősítette. „Rendelt magának egy tucatnyi osztrigát és közben nagyon udvarias és szerény volt. Végül kifizette az egész számlát és szuper borravalót hagyott.” 

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Bár Dakota Johnson okozott egy kis felfordulást a reptéren, még így is nagyon kedves volt. „Otthon felejtette az útlevelét pont az egyik legzsúfoltabb Los Angeles-i járaton. El kellett halasztanunk a felszállást, de még így sem ért vissza időben. Legközelebb, amikor velünk utazott, kicsit vicceskedtem vele emiatt, de nagyon jól fogadta, nevetett rajta és nagyon udvarias volt” – mesélte @lauramesrob.

Glenn Close

Glenn Close

Glenn Close

Glenn Close mindig magával hozza az éttermünkbe a kutyáját, Pipet. Pip pedig igazi showman, körbe-körbe rohangál az étteremben és nagyon cuki. Sosincs velük semmi gond” – a színésznő tehát nagy kutyabarát, ami már önmagában is egy pluszpont.

Hillary Clinton

Hillary Clinton ronda karácsonyi pulcsiban

Hillary Clinton

Az elnökjelölt is csak ember, ezt bizonyítja @lauramesrob találkozása Hillary Clintonnal. „A választás után történt. Megvolt az eredmény, és tudjuk, hogy nem ő nyert. Szóval arra gondoltam, biztos jól esne neki egy pohár vörösbor, hogy kicsit megnyugtassa… Ő viszont helyette kért egy tequilát! Jó fej volt, és jó volt vele találkozni.”

Mariah Carey

mariah-carey-karacsony

Mariah Carey

„Hatalmas tűsarkút viselt a Disneylandben, olyat, amiben járni is alig lehet. De ő folyamatosan mosolygott és nagyon kedves volt” – idézte fel az emlékeit a videójában a @dopeitsalex nevű tiktoker.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images