Ördög Nóra káprázatos fehér ruhában várja a karácsonyt

2023. december 22.
Ördög Nóráéknak összejött a fehér karácsony, legalábbis ami a műsorvezető ruháját illeti. A csodaszép celeb ráadásul idén sem hagyta követőit karácsonyi dal nélkül!
Ördög Nóra

Ha nem állna egy karácsonyfa előtt, akár azt is gondolhatnánk, hogy fiatal menyasszonyként esküvőjére készül Ördög Nóra. A csinos műsorvezető egy káprázatosan szép, ejtett vállú hófehér estélyiben pózol a díszített fa előtt, és egyszerűen csodásan áll neki a „fehér karácsony”.

Persze nemcsak ezzel a csodás képpel, de egy különleges ünnepi meglepetéssel is készült Ördög Nóra. A tévés férjével, Nánási Pállal együtt idén is készült egy karácsonyi dallal: Tóth Tamás Vitold zenész és Glass Dominik tűzzsonglőr közreműködésével  született meg az ünnepi hangulatú sláger.

Ördög Nóra a karácsonyi dalhoz tartozó posztban elmondta, hogy az idei év „hosszú volt” és a vége „különösen nehéz sok szempontból”. „Nincs mit szépíteni, elfogytunk. Nagyon sok ponton mondhattuk volna, hogy idén elengedjük a karácsonyi dal projektünket, mert egyszerűen nem maradt rá idő, energia. De ez a dal mégis kikívánkozott” – írta.

A dalt alább lehet meghallgatni:

Fotó: Marie Claire Archív