Ezeket a sztárbabákat nagyon várjuk 2024-ben

2023. december 25.
Több nagy bejelentés is történt idén, lássuk csak, kik azok a sztárok, akiknél 2024-ben bővül a család. Van köztük énekes, színész és realitysztár is.
Adam Devine és Chloe Bridges

2023 igazi babyboom volt a sztárvilágban: Rihanna másodszor is anya lett, megszületett Lindsay Lohan gyermeke, sőt, a 83 éves Al Pacino ismét apai örömök elé nézett. 2024-ben sem lesz hiány sztárbabákban: az egész világ arra kíváncsi, fiút vagy lányt várnak a következő sztárok, na és persze, hogyan nevezik majd el a gyerekeket.

Maluma és Susana Gomez

Maluma és párja, Susana

Maluma és párja, Susana

Nagyon stílusosan, az egyik koncertjén jelentette be Maluma még októberben, hogy hamarosan apai örömök elé néz. A 29 éves kolumbiai énekes egyik videóklipjében is megjelentek olyan képsorok, amelyek alapján arra lehetett következtetni, hogy bővül a családjuk, később pedig az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A világsztár és építész párja egy klipforgatáson találkoztak 2020-ban, három éve alkotnak egy párt.

Adam Devine és Chloe Bridges

Adam Devine és Chloe Bridges

Adam Devine és Chloe Bridges egy filmbemutatón  

A Modern család sztárja a közösségi médiát választotta, hogy bejelentse élete egyik legnagyobb hírét: hamarosan apa lesz. „Nézzétek, terhesek vagyunk! Valójában én csak kövér vagyok, de Chloe pocakjában tényleg kisbaba van! Nyilván nagyon izgulunk! Ez mostantól egy babaoldal lesz, mivel az egész életemet a gyermekemnek fogom szentelni annak reményében, hogy nem használja fel ellenem az összes videóra vett disznó viccemet” – írta Instagram-bejegyzésében a színész, amikor bejelentette, hogy 2024-ben egy újabb sztárbabát köszönhetünk nekik.

Ciara és Russel Wilson

Ciara és Russel Wilson

Ciara és Russel Wilson 

A 37 éves énekesnő augusztusban jelentette be, hogy férjével a harmadik gyermeküket várják. Ciara az Instagramon posztolt egy szelfit, amelyen látszik, hogy már gömbölyödik a hasa. Az énekesnőnek egyébként már van egy gyermeke, akinek a rapper Future az édesapja.

 

 

Fotó: Getty Images