Jön a baba! – Hírességek, akik 2022-ben szülők lesznek

2022. január 01.
Bár akadnak olyan hírességek, akik a lehető leghosszabb ideig próbálják titkolni, hogy családbővítés előtt állnak, és ameddig sikerül, rejtegetik gömbölyödő pocakjukat, szép számmal akadnak azonban olyanok is, akik szinte a terhesség első pillanatától kezdve beavatják a rajongóikat. Mutatjuk, kik osztották meg már most a nagy hírt!

Ashley Graham és Justin Ervin

A pár 2010-ben mondta ki az igent, és első kisfiuk, Isaac Menelik 2020 januárjában jött világra. A 33 éves modell még júliusban jelentette be az Instagramon, hogy második gyermekét várja, később pedig egy videót is megosztott arról a pillanatról, amikor kiderült, hogy nem is egy, hanem két baba növekszik a pocakjában, ráadásul mindkettő fiú! Az újabb anyai örömök elé néző Ashley a terhességi csíkokkal borított pocakját is megmutatta követőinek, és büszkén írta hozzá, hogy férje szerint pont olyan, mintha az élet fáját ábrázolná a kerekedő hasa.

Ashley Graham és Justin Ervin

Kylie Jenner és Travis Scott

A rajongók már szeptemberben sejtették, hogy Kylie Jenner titokban a második babáját várja, ám ő nem kívánt reagálni a hírekre. Szeptemberben egy Instagramra feltöltött videóval aztán ország-világgal tudatta, hogy terhes, és a büszke apuka ezúttal is Travis Scott. Kiderült az is, hogy most is kislányt hord a szíve alatt, majd nem sokkal a nagy bejelentés után egy átlátszó csipkés jumpsuitban közkinccsé tette növekvő pocakját. Bár pontos infót nem adott arról, hogy hányadik hónapban jár, a követők számításai szerint már januárban bővülhet a család.

Kylie Jenner és Travis Scott

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Az Oscar-díjas színésznő nem használja az Instagramot, így a várandósságáról sem ott kaptak szárnyra az első hírek: helyette a People magazin hasábjain tette meg a nagy bejelentést még szeptemberben. Egy decemberi interjúban Jennifer előre leszögezte, hogy minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a férjével azért, hogy megóvják a kicsi magánszféráját, ezért – legalábbis a jelenlegi állás szerint – úgy tűnik, ők nem fognak túl gyakran tudósítani arról, hogy megy nekik a szülői lét. Ez amúgy tőlük nem is meglepő, annak idején a házasságkötésüket sem verték nagy dobra.

Jennifer Lawrence

Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo

A portugál válogatott aranylabdás focistája és barátnője is ikreket várnak 2022-re. Ronaldo október 28-án, egy igen egyértelmű ultrahangfotóval tudatta a világgal, hogy két újabb babával bővül a családjuk: „A szívünk csordultig telt szeretettel, alig várjuk, hogy találkozhassunk velük” – állt a nagy bejelentésben. A párnak már vagy egy 3 éves kislánya, Alana Martina, illetve egy 4 éves ikerpárja, Eva Maria és Mateo (őket béranya hozta világra). Cristianónak egy korábbi kapcsolatából van egy nagyobb, 11 éves fia is, aki a Cristiano Jr. nevet kapta.

Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo

Cardi B és Offset

A rapper, aki nem mellesleg a Playboy újdonsült kreatív igazgatója lett, a BET Awards színpadán, egy rendívül látványos ruhában osztotta meg a nagy hírt a jelenlévőkkel: egy fekete kezeslábast viselt, aminek hasára csak egy strasszokkal körberakott tüllbetét került, így tökéletesen kiemelte a növekvő pocakot. Abban a pillanatban, hogy színpadra lépett, az Instagramján is nyilvánossá vált a terhességről szóló hivatalos bejelentés, mely szerint Cardi B második gyermekét várja a szintén rapper Offsettől. A párnak igen zűrzavaros a magánélete, hivatalosan már el is váltak, 2 éves kislányuk, Kulture a jelek szerint azonban mégis kap egy kistestvért 2022-ben.

Cardi B és Offset

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?