Matthew McConaughey fia ezt kapta a szüleitől a 15. születésnapjára

2023. július 08.
Matthew McConaughey és felesége, Camila egy cuki videóban köszöntötték fel fiukat a 15. születésnapja alkalmából, és a jeles alkalomból engedték, hogy debütáljon az Instagramon.
Matthew McConaughey feleségével, Camilával és Levivel

Matthew McConaughey fia, Levi, aki kiköpött mása az apukájának, a 15. születésnapjára nem kisebb ajándékot kapott a szüleitől, mint bizalmat, és csatlakozhatott az Instagramra. A jeles nap alkalmából a szülők, az 53 éves színész és felesége, Camila Alves egy videóban adták hírül, hogy Levi 15 éves lett és az egyik ajándékuk számára, hogy megengedik végre, hogy jelen legyen az Instagramon. A cuki videóban azért azt is bevallották, hogy Camila elég ideges a fia közösségimédia-jelenléte miatt.

A videóban a pár arról is mesélt, hogy Levi 12 éves kora óta tanakodnak azon, mikor engedjék meg a legidősebb gyereküknek, hogy jelen legyen a közösségi médiában, hiszen már minden barátjának volt saját profilja. Matthew a videóban azt mondta: „Tudja, ki ő, és tudja, hová tart. Szerintem bírja. Nagyszerű történeteket fog elmondani és megosztani.”

Az Oscar-díjas színész ezután még üzenetet is intézett azokhoz, akik érdeklődnek tinédzser fia social jelenléte iránt: „Szeretném, ha tudnák, hogy Levi egy nagyon menő és tisztelettudó fiatalember, és remélem, mindenki ugyanígy fog viszonyulni hozzá.”

A születésnapos Levi McConaughey

A születésnapos Levi McConaughey

A videó megjelenése után Levi sem vesztegette az idejét, alig egy órával később szülei közösségi oldalára a következő megjegyzéssel válaszolt: „Köszönöm, anya és apa!” Az első posztja mindjárt egy videó volt, amelyben megmutatja, milyen is ő valójában, mi érdekli, beleértve a szörfözést, a búvárkodást, a síelést, az önkéntes munkát, de a barátaival és családjával töltött időből is mutatott meg részleteket.

Matthew McConaughey és Camila 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail