Matthew McConaughey különleges ajándékkal lepte meg Rúzsa Magdi ikreit

2023. december 27.
Rúzsa Magdiéknál nem mindennapi ajándék került a fa alá: az egyik legnagyobb hollywoodi sztár üzent a magyar énekesnő hármas ikreinek.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán idén egy elképesztően különleges ajándékot találtak a karácsonyfa alatt. A kicsik – és híres anyukájuk – Matthew McConaughey gyerekeknek szóló képeskönyvét, a Just Because című kötetet kapták ajándékba, de nem akármilyen példányt!

Rúzsa Magdi büszkén mutatta meg Instagram-oldalán a színész által kifejezetten a gyerekeknek dedikált, egyedi példányt. „Szinte hihetetlen ajándékot hozott a Jézuska a gyerekeknek. Köszönöm az angyalkáknak, akik segítkeztek neki. Számomra Matthew McConaughey a legnagyobb színész! Kiugrottam a bőrömből örömömben. Óriási kincs ez nekünk” – írta a poszt mellé Rúzsa Magdi.

A színész egyébként a „Just keep livin” vagyis „csak éljetek” üzenetet küldte a 2022-ben született ikreknek. Azt nem tudjuk, miket hozott még az angyalka a családnak, de az biztos, hogy ez az ajándék sokáig emlékezetes marad Rúzsa Magdi és az ikrek számára.

Fotó: Marie Claire Archív