Rúzsa Magdi hármas ikrei Rómában élvezik a napsütést

2023. szeptember 26.
Az énekesnő újabb cuki fotóval engedett bepillantást családi életükbe: ezúttal Rómában pihen férjével és a tüneményes hármas ikrekkel.
Rúzsa Magdi

Már mi is beszámoltunk róla, hogy Rúzsa Magdi és az ikrek nagy utazásra indultak: a család Rómába látogatott, hogy még így szeptember végén is kiélvezhessék a nyári napsütést. Az immár másfél éves hármas ikrek, Lujzi, Keve és Zalán életük első nagy utazásán vannak, a büszke anyuka pedig egyetlen pillanatot sem felejt el dokumentálni. 

Megmutatta azt is, ahogyan a kicsik a repülésre készülnek, most pedig arról posztolt képet, ahogyan a gyerekek már az olasz fővárosban sétálgatnak. Bár Rúzsa Magdi a kicsik arcát természetesen most sem fedte fel, jól látszik, milyen nagyra nőttek a gyerekek, akik láthatólag már ügyesen sétálgatnak az ókori romok között a szülők kezeibe kapaszkodva.

Alább látható a cuki fotó:

Szerencsére az énekesnő rendszeresen bepillantást enged az ikrek életébe, szóval mi már alig várjuk, hogy Rúzsa Magdi újabb fotókat osszon meg a kicsik római nyaralásáról – és persze innen is kellemes pihenést kívánunk az egész családnak!

Fotó: Marie Claire Archív