Blake Lively megmutatta fényűző hálószobájukat

2024. január 02.
A legtöbb sztár ritkán enged bepillantást a privát életterébe, Blake Lively azonban most kivételt tett, és megmutatta, milyen pazar hálószobán osztozik Ryan Reynoldsszal.
Blake Lively szexi dominaszerkóban feszített Taylor Swift szülinapján

Blake Lively-nak nem kell drága hotelszobát bérelnie, ha kényeztető kikapcsolódásra vágyik – elég csak ledőlnie az ágyra tulajdon hálószobájában. A színésznő Instagram-oldalán engedett bepillantást otthonának legprivátabb szegletébe, és a követőinek rögtön feltűnt a nem mindennapi belső tér.

Blake Lively egyébként egy szeptemberi készült képet posztolt, amin a New York Fashion Week Michael Kors bemutatóján viselt látványos óarany ruhájában feszít. Bár a csillogó darab és Blake Lively merész dekoltázsa is elég figyelemfelkeltő, nem lehet elmenni a pazar hálószoba részletei mellett sem: a rusztikus fagerendák között felsejlik a szobához tartozó privát fürdő szabadon álló káddal és azt is láthatjuk, hol hajtja álomra a fejét Blake Lively és Ryan Reynolds.

Az biztos, hogy a színésznőnek jó érzéke van a lakberendezéshez, amit ő maga sem tagad: a fotóhoz tartozó leírásban beismeri, hogy kicsit szeretne belsőépítészként tetszelegni, de viccesen hozzáteszi, azért nem szeretné, ha az egész világ tudomást szerezne erről a titkos tehetségéről. Túl késő, Blake!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images