Ryan Reynolds és Blake Lively így búcsúztatja az évet

2023. december 31.
Kedvenc színészpárosunk, Blake Lively és Ryan Reynolds újabb romantikus fotóval lepték meg rajongóikat. Így búcsúztatják ezt az évet!

A 47 éves Ryan Reynolds december 30-án osztott meg egy fotósorozatot a 2023-as évükről, amely egy romantikus felvétellel kezdődött magáról és a 36 éves Lively-ről a tengerparton. Reynolds fehér, hosszú ujjú inget és barna színű nadrágot viselt, míg felesége egy fehér nyári ruhában öleli. A kép olyannyira romantikusra sikerült, hogy a háttérben egy szivárvány húzódik meg.

„Köszönjük, 2023, 1. rész. Nincs igazi sorrend – írta Reynolds a 10 képből álló sorozat alá az Instagramon. – Az év nagy részét azokkal az emberekkel kell töltenem, akikkel ❤️❤️ dolgozni és játszani.”

Reynolds képes évértékelése számos izgalmas fotót tartalmaz még: posztolt egy képet arról az éjszakáról is, amikor Taylor Swifttel egy Chiefs v. Jets meccsen voltak, de a kulisszák mögé is bepillantást engedett.

A házaspárnak egyébként jó éve volt, tavaly februárban született meg negyedik gyermekük, akinek még nem hozták nyilvánosságra a nemét és a nevét sem. Három közös gyermekük James (8), Inez (6) és Betty (3).

„Nagyon izgatottak vagyunk. Nézze, nem csinálnánk ezt négyszer, ha nem szeretnénk” – viccelődött Reynolds a CNBC Power Lunch című műsorában, nem sokkal a baba születése után. „Mindenki remekül teljesít. Valójában mindenki fantasztikus.”

A páros 2024-ben sem fog unatkozni. Először Reynolds IF című filmje kerül majd a mozikba májusban, majd a nyáron érkezik a Deadpool 3 is. Blake Lively eközben Colleen Hoover It Ends With Us című könyvének adaptációján dolgozik.

Fotó: Getty Images Forrás: US Weekly