Szenvedélyes csókkal köszöntötte az új évet Taylor Swift és Travis Kelce

2024. január 02.
Taylor Swift és Travis Kelce pár hónapja vállalta fel kapcsolatát, azóta pedig láthatóan nagy az összhang közöttük. A sportoló sikeres mérkőzése után a szilvesztert is együtt töltötték.
Taylor Swift és Travis Kelce

Azt mondják, hogy 2023 a szakítások éve volt. Sajnos számos celeb mondott búcsút egymásnak, köztük Taylor Swift és Joe Alwyn is. Az énekesnőt még az év elején Matty Healyvel hozták szóba, azonban szerelmük nem tartott sokáig. Később, szeptember elején már azt rebesgették, hogy Swift újra rátalált a boldogságra és a híres amerikaifutball-játékossal, Travis Kelce-szel randizik. A pár októberben vállalta fel kapcsolatát, azóta pedig úgy tűnik, hogy nagy összhangban vannak, amit egy napvilágra került videó is alátámaszt. 

A páros együtt ünnepelte a szilvesztert, na meg persze a sportoló, illetve a Kansas City Chief győzelmét a Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén. Swift ezúttal is a lelátóról drukkolt szerelmének, majd ellátogattak egy buliba a barátaikkal közösen. 

Az énekesnő csillogós ruhában, míg Kelce elegáns öltönyben jelent meg. A barátaik által készített felvételen jól látható, ahogyan az új évet szenvedélyes csókkal köszöntötték.

@tayvisupdate Travis kissing taylor on new years #taylorswift #traviskelce #taylorandtravis #travisandtaylor #taylorswiftandtraviskelce #swifttok #swifties #erastour #eras #kansascitychiefs #nfl #fyppp #abcxyz #newyear #tayvis #taylorandtraviskiss ♬ You Are In Love (Taylor's Version) - Taylor Swift

A Daily Mail által szerzett fotókon látszik, hogy a pár kissé fáradtnak tűnt az átbulizott éjszaka miatt, azonban Swift ezt jól leplezte, hiszen most is naprakész frizurával és sminkkel csípték el.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images