Taylor Swift Diana előtt tisztelgett szettjével

2023. október 06.
Diana hercegné ikonikus lookjai a mai napig sokak öltözködését inspirálják – nem kivétel ez alól még Taylor Swift sem! A cikkben mutatjuk menő szettjét.
taylor-swift-3:2

Egyáltalán nem vagyunk meglepődve rajta, hogy Diana hercegné lookjai a mai napig vissza-visszaköszönnek a divatban, és így a hírességek öltözködésében is. A kedvességéről és jó stílusérzékéről egyformán híres hercegné például egyenesen trendet teremtett a biciklisnadrágok és színes, feliratos pulóverek, illetve pulcsik kombinációjával!  

Még Taylor Swift is követi Diana stílusát, legalábbis legfrissebb lookja erről tanúskodik: az énekesnő egy fekete biciklisnadrágban, a Ganni és a New Balance kollaborációjából született vagány edzőcipőben és egy Shania Twain-mintás pólóban jelent meg, tökéletesen hozva az athleisure stílust. Az igazán vagány összhatás érdekében Taylor Swift egy baseball sapkával, egy vagány napszemüveggel és egy Louis Vuitton táskával is kiegészítette szettjét.

Mutatjuk Taylor Swift szettjét:

és Diana hercegné ikonikus lookjait:

Az nem kérdés, hogy Dianának és Taylor Swiftnek is nagyon jól áll ez a vagány, kényelmes stílus, szóval kíváncsian várjuk, hogyan idézi meg még az énekesnő a szívek királynőjét ruhatárával. Reméljük, az outfitek között ütős randiszettet is láthatunk, hiszen nemrég derült ki, hogy a sztár egy sármos sportolóval jár! 

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images