Legyen szó bikiniről vagy lezser szettről, Iszak Eszti mindenhogy dögös

2024. január 08.
Iszak Eszter Floridában köszöntette a 2024-es évet férjével, Gyurta Danival. A műsorvezető bejegyzésével ismét bebizonyította, hogy természetes szépségével bárkit levenne a lábáról.
Iszak Eszti dögös bikiniben élvezi a napsütést Horvátországban

Iszak Eszter évről évre bebizonyítja követőinek, hogy tökéletes alakja bizony korántsem mulandó. A műsorvezető egy korábbi interjú során hangsúlyozta, miszerint javarészt igyekszik a természetességet közvetíteni posztjaival, így a képei nagy részén nem pózol tetőtől talpig sminkben és belőtt hajjal. Azt mondja, hogy nem jön zavarba attól, ha az utcán smink nélkül, összekötött hajjal, flip-flopban, vagy szakadt nadrággal kell megjelennie. 

Ennek ellenére azonban attól sem retten vissza, ha dögös bikiniben kell megmutatnia alakját a horvát tengerparton, vagy éppen a Forma-1-es Magyar Nagydíjon kell ragyognia. 

A műsorvezető a tavalyi évet Floridában búcsúztatta férjével, Gyurta Danival. A nyaralásáról egy képet is közzétett Instagram-oldalán.

Iszak Eszter egy egyszerű farmerben és bő pólóban pózol a homokban, ami bizonyítja, hogy természetes szépségével bárkit le tudna venni a lábáról. 

Forrás: Instagram Fotó: Centrál Archív