Szájról olvasó szakértők megfejtették, miről pusmogott Kylie Jenner és Timothée Chalamet

2024. január 09.
Bár jó darabig titkolták kapcsolatukat, most már nyilvánosan is merészen flörtöl egymással Kylie Jenner és Timothée Chalamet. Szájról olvasó szakértők azt is kiderítették, hogy mi lehetett a téma az egész világ szeme láttára zajló randiesten.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

Talán nincsen jelenleg még egy olyan páros, aki annyira megosztaná a közvéleményt, mint Kylie Jenner és Timothée Chalamet. A kapcsolatukról szóló első pletykák már viszonylag korán felröppentek, de a pár jó ideig tagadta, hogy lenne köztük valami, majd nemrégiben nyilvánosan is vállalták szerelmüket – azóta pedig le sem tudják venni egymásról a kezüket, bárhol is jelenjenek meg.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet a legfrissebb „randiestjüket” nem máshol tartották, mint a Golden Globe-gálán, ahol túlzás nélkül minden szem a fiatal sztárra és beautymogul celeb barátnőjére szegeződött. A hátat szabadon hagyó, csipkés fekete ruhát viselő Kylie Jenner és Chalamet végig összebújva pusmogtak az esemény alatt, a többi celeb (például Taylor Swift és Selena Gomez) pedig láthatólag azt próbálta kitalálni, hogy mi lehet a téma a legforróbb szerelmespár asztalánál.

Szerencsére a szájról olvasás szakértői rövidesen segítségünkre siettek, hogy megfejtsék a nagy rejtélyt! A beszélgetés állítólag Timothée Chalamet nyakláncával kezdődött, amiről Kylie Jenner megjegyezte, hogy nagyon szép és meglepően könnyű. Erre Chalamet megerősíthette, hogy „nagyon szereti az ékszert”, mire Jenner a szakértők szerint azt mondhatta, „én nagyon szeretlek téged”.

Ezek után a páros a szakemberek szerint vicces, romantikus csipkelődésbe kezdett: a színész azt mondhatta Jennernek, hogy „nagyon fontos vagy nekem”, mire a celeb azt felelhette, hogy „nekem te egyáltalán nem”, de persze végig mosoly volt az arcukon. Hogy mi hangzott el közöttük valójában, azt természetesen csak a Kardashian lány és a Dűne sztárja tudhatják, de annyi szavak nélkül is egyértelmű, hogy a fiatal páros között dúl a szerelem.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images