Kylie Jenner retró frufruja nem sokat hagy a látómezőből

2023. szeptember 28.
A Kardashian lány a Paris Fashion Weeken mutatta meg új frufruját, amivel egy retró trendet hoz vissza a divatba. Az új look egyértelműen dögös, de nem tűnik túl praktikusnak.
Kylie Jenner végre bevallotta, hogy ezt a testrészét plasztikáztatta

Kylie Jenner ellátogatott az idei Paris Fashion Weekre, hogy az első sorból nézze végig az Acne Studios új kollekciójának bemutatóját, de kérdés, vajon mennyit látott ténylegesen a szettekből. A Kardashian lány ugyanis retró frufrut vágatott magának: a klasszikus fazon lényege, hogy a frufrut az arcba fésülik, de kicsit hosszabbra hagyják, amitől a hajszálak egészen a viselő arcába lógnak. Bár a trend kétségkívül jól áll Kylie Jennernek, abban már nem vagyunk biztosak, hogy mennyire praktikus viselet.

Mutatjuk a bemutatón készült képeket:

Kylie Jenner a merész új frizurát egy szintén retró fazonú napszemüveggel egészítette ki, csodaszép alakját pedig egy testhezálló, tűzpiros maxiruhával emelte ki.

Bár a 26 éves sminkmogul az Acne Studios bemutatóján egyedül jelent meg, az elmúlt hónapokban többször is lehetett látni – immár nyilvánosan is vállalt szerelmével, Timothée Chalamet-val, akivel látszólag izzik köztük a levegő.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images