Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyilvánosan flörtöltek egymással – nincs több titkolózás!

2023. szeptember 05.
Kilenc hónapnyi titkolózás és bujkálás után a pár végre nyilvánosan is felvállalta egymást.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

Kylie Jenner és Timothée Chalamet hétfőn vállalták fel románcukat a nyilvánosság előtt, amikor Beyoncé Los Angeles-i koncertjén először mutatkoztak együtt. A 25 éves sminkmogulról és a 27 éves színészről egy rövid felvétel is készült az eseményen, ami azóta vírusosan kezdett el terjedni a közösségi médiában

A felvételen az látható, ahogy a pár az inglewoodi SoFi Stadionban beszélget és flörtöl egymással, miközben a színész elszívta a cigarettáját. A két sztár láthatóan remekül érezte magát: Kylie önfeledten nevetgélt, azután a színész valamit a fülébe súgott.

A 25 éves Kylie Jenner és a 27 éves Timothée Chalamet idén január óta járhatnak egymással, bár a kapcsolatukat idáig még egyik sztár képviselője sem erősítette meg. Bár hivatalosan eddig nem vállalták fel egymást, az elmúlt hónapokban több olyan lesifotó is napvilágot látott, ami bizonyította a románcukat. Volt, hogy Kylie Jennert fotózták le, amint elhagyja Timothée Chalamet Beverly Hills-i villáját, de nem rég Budapesten is együtt turbékoltak, majd szurkoltak a Sevilla-Róma meccsen.

Fotó: Getty Images