Cillian Murphy és Robert Downey Jr. furcsa csókjától zeng az internet

2024. január 15.
Cillian Murphy és Robert Downey Jr. vélhetően szoros kapcsolatot ápolnak az Oppenheimer forgatása óta, legalábbis a vasárnapi díjátadón történtek erről árulkodnak. Egy napvilágra került videó miatt többen is azt állítják, hogy szájon csókolták egymást.
Robert Downey Jr. és Cillian Murphy

Minden szem Cillian Murphy ajkaira szegeződött a vasárnapi  Critics Choice Awards díjátadón. Miután Robert Downey Jr. átvette a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, előbb feleségét csókolta meg, majd határozottan kinyújtotta a kezét, és magához húzta az Oppenheimer főszereplőjét, hogy őt is megcsókolja. A 47 éves ír színészt láthatóan megdöbbentette a túlzott szeretet, ennek ellenére – mondhatni már-már kötelességtudóan – elcsattant köztük két puszi. 

A nézők persze nem hagyták ennyiben a dolgot, és most azt állítják, hogy a Marvel hőse valójában szájon akarta csókolta színésztársát. Az egyik X-felhasználó például ezt írta: 

Robert Downey Jr. nagyon meg akarta csókolni Cilian Murphyt, és mi nem is hibáztatjuk érte 

Az 56 éves színész a köszönőbeszédében többnyire a munkásságáról szóló múltbéli kritikákat olvasott fel. Kétségtelen, hogy az idei díjátadó mérföldkő a karrierjében, hiszen ezzel együtt már négyszer jelölték a Critics Choice Awardson, azonban ez az első győzelme. Korábban a Bosszúállók, a Vasember, illetve a Trópusi vihar című filmben nyújtott alakításáért jelölték. Ezzel együtt pedig az Oppenheimer is megkapta a kellő elismerést, ugyanis a legjobb filmnek, illetve a legjobb rendezőnek járó díjat is bezsebelte. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images