A Golden Globe-díjas Cillian Murphy unott arcából vicces mém lett

2024. január 09.
Cillian Murphy bár nagy sikert aratott a Golden Globe-on az Oppenheimerben nyújtott alakításáért, mégis unott arckifejezése volt az, ami bejárta a világhálót.

Habár a legjobb filmes és amerikai televíziós produkciókat díjazó Golden Globe-díj-átadó egyik legfontosabb jelölését, a legjobb színésznek járó díjat Cillian Murphy zsebelte be az Oppenheimerben nyújtott zseniális alakításáért, a rajongók számára a negyvenhét éves színész unott arckifejezése „akadt be”, és lett belőle villámgyorsan szöveges mém. Egészen pontosan arról a jelenetről van szó, amikor a díjátadó után Robert Downey Juniorral pózol, az ír színész pedig csak egy egészen aprócska mosolyt tudott magára erőltetni.

A fotó megihlette a rajongókat, és azóta is egymást érik a viccesebbnél viccesebb kommentek Twitteren:

Őszintén inspiráló Cillian Murphy elkötelezettsége, hogy nyíltan gyűlöljön minden egyes másodpercet, amit más emberek társaságában kell eltöltenie.

Cillian Murphy, a „Leszarom ütközet” igaz győztese.

Az esemény kapcsán nemcsak a színész emlékezetes arckifejezésére fogunk még sokáig emlékezni, de összerúzsozott arcára is, az eredményhirdetés utáni pillanatokban ugyanis felesége, Yvonne McGuinness összecsókolta férjét, aki rúzsos orral ment fel a színpadra átvenni a díjat. Miután megpróbálta letörölni az arcáról, beszédét is ezzel indította: „Első kérdés: rúzsos még az orrom?”

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail