Szabó Zsófi megmutatta, milyen gyönyörű smink nélkül

2023. augusztus 28.
A műsorvezető az Avar Hotel egyik medencéjében élvezi a nyár utolsó forró napjait. A színésznő láthatóan nem visel sminket, és így is csodaszép.
Szabó Zsófi

A képhez csupán annyit írt: „The golden hour is when photographers (or moms…) often do their best work”, azaz ‘Aranyóra: amikor a fotósok (vagy az anyukák…) legjobb munkát végeznek.’

Szabó Zsófi mellett több olyan magyar sztár is van, akik fontosnak tartják a természetességet, és több smink nélküli képet is posztoltak már.

Hódi Pamela

Berki Krisztián volt párja fontosnak tartja, hogy az emberek úgy szeressék magukat, ahogy vannak. Különösen a fiatalokat, az édesanyákat, de valójában minden nőt arra buzdít, hogy szeresse önmagát. Úgy gondolja, hogy ezt úgy tudja elérni, ha megmutatja ő maga természetes oldalát, ezért, ha nem is nagyon gyakran, de több olyan képet is posztolt magáról, amelyeken sem sminket, sem különleges frizurát nem visel.

Kulcsár Edina

A háromgyermekes édesanya szinte minden héten posztol egy képet, amelyen smink és filterek nélkül látható. Szerinte senkinek sem kellene takargatnia magát, mert mindenkinek vannak bőrhibái, pattanásai, ráncai, karikái, amelyek teljesen természetesek. És nem attól lesz valaki szép, hogy ezeket vastag sminkekkel eltakarja, hanem pont azért, mert fel meri vállalni saját magát.

Weisz Fanni

A gyönyörű modell mindig is kiállt a természetesség mellett. Sokszor oszt meg smink nélküli képeket önmagáról, nem szereti eltakarni alapvető vonásait. Természetesen smink nélkül még inkább látszódnak üde és fiatalos vonásai. Szívesen megy edzésre vagy éppen egy baráti ebédre is smink nélküli arccal.

Fotó: Central-archívum