Így ünnepelték második születésnapjukat Rúzsa Magdi ikrei

2024. február 02.
Rúzsa Magdi ikrei máris második születésnapjukat ünneplik, melynek alkalmából mindhárman saját – és nagyon különleges – tortákat kaptak.
Rúzsa Magdi

Szinte hihetetlen, de Rúzsa Magdi ikrei máris betöltötték második életévüket! A nagy nap alkalmából a büszke édesanya természetesen nagyszabású bulit is rendezett, ahol méltó módon megünnepelhették Zakit, Kevét és Lujzit.

Rúzsa Magdi az Instagram-oldalán osztotta meg a parti néhány titkos részletét, például a látványos tortákat, amikből persze minden gyereknek külön-külön speciálisan díszített verzió járt. Zaki tortáján sok bájos zöldség- és gyümölcsfigura és egy főzőcskéző kisfiú virított, Keve egy autós-építkezős tortát kapott, Lujzi ünnepi finomságát pedig bájos kiskutyák díszítették.

„Csoda napunk! 2 évesek lettek a manóink. Jó volt látni a boldogságukat ❤️ Köszönjük a mesés tortákat Mészáros Andreának” – írta oldalán Rúzsa Magdi.

Az énekesnő a torták mellett a csodás díszletet is megmutatta: szép feliratok és rengeteg lufi fogadta az ünneplő hármas ikreket. A kis ünnepeltekről ugyan egyelőre nem osztott meg képeket Rúzsa Magdi, de talán hamarosan azt is megnézhetjük, mekkorát nőttek az immár kétéves gyerekek.

Fotó: Marie Claire Archív