Selena Gomez csak úgy ragyog smink nélküli fotóján

2024. február 17.
Semmi kétség, Selen Gomez őrülten szerelmes. Az Instagramon osztott meg magáról egy smink nélküli fotót, amelyen kócos hajjal, de láthatóan ragyog a boldogságtól.
Selena Gomez smink nélküli fotót osztott meg

Miután Selena Gomez február 15-én bejelentette, hogy megjelent legújabb dala, Love On címmel, posztolt egy isteni fotót is magáról az Instagram-oldalán. A fotón Selena Gomez smink nélkül szerepel. A 31 éves énekesnő le sem tagadhatná, hogy rendben van önmagával és láthatóan boldog. A mosolyával levette a lábukról a rajongókat is.

Selena Gomez smink nélkül és nagyon boldogan

Selena Gomez smink nélkül és nagyon boldogan

Selena korábban is megmutatta már, hogy a természetes megjelenés híve: több alkalommal is posztolt már smink nélküli fotókat magáról. Most mégis valahogy más a kisugárzása a képen, és bár a poszt mellé nem írt semmilyen szöveget, a mosolya mindent elárul. Szürke pulóverében, mintha nem is lenne ott a kamera, olyan felszabadult, mintha egy teljesen véletlenül elkapott pillanat lenne. Nem csoda, hogy Selena smink nélkül is így ragyog: párja, Benny Blanco és közte dúl a szerelem.

Selena Gomez február elején a Lola című film premierjén Los Angelesben

Selena Gomez február elején a Lola című film premierjén Los Angelesben

Smink nélküli világ

A Single Soon énekesnője elkötelezett híve az önelfogadásnak, és régóta edukálja rajongói millióit, hogy szeressék magukat és tartózkodjanak a valóságtól elrugaszkodott szelfiktől.

„Ha valaki túl fiatalon már a nyilvánosság előtt éli az életét, az nagy nyomással jár. Nehéz jól érezni magad, amikor úgy érzed, hogy mindenki téged figyel, ítélkezik és kommentálja a megjelenésed – vallotta be Selena Gomez egy interjúban. – Az önbizalom fontos, én is naponta azon dolgozom, hogy rendben legyek magammal. De volt idő, amikor a társadalom által elvárt irreális szépségnormák engem is befolyásoltak, és a nézőpontom megváltozott.”

Fotó: Getty Images, Instagram Forrás: marieclaire.com