Selena Gomez romantikus fotón élvezi az ágyban töltött reggeleket új szerelmével

2024. február 03.
Selena Gomez és párja, Benny Blanco között dúl a szerelem: ezt bizonyítja az énekesnő friss posztja is, ahol a paplanok közül jelentkezett be.
Selena Gomez

Tavaly decemberben söpört végig az interneten a nagy hír, hogy Selena Gomez újra szerelmes, méghozzá exe, Justin Bieber egyik haverjával, Benny Blancóval randizik. Selena Gomez akkor egy Instagram-poszt kommentálásával ismerte el új kapcsolatát: egy rajongói oldalon jelent meg a hír, hogy Gomez Benny Blanco producerrel randizhat, mire az énekesnő egyszerűen annyit írt a kép alá, hogy „tény”.   Akkor több rajongó is aggodalmát fejezte ki, mivel szerintük Blanco nem illik az énekesnőhöz, nem tűnik őszinte pasinak. Selena Gomez erre annyit reagált, hogy most érzi magát a legboldogabbnak egész életében, soha senki nem törődött még vele ennyire, mint Benny.

Úgy tűnik, szerelmük azóta is kitart, hiszen Selena Gomez éppen most osztott megy egy fülig szerelmes posztot Instagram-követőivel. A 24 óráig elérhető Instagram-storyban látható képen Selena Gomez fedetlen karral fúrja magát a fehér paplanok közé, a képhez pedig csak annyit írt: „Reggelek veled”, és betaggelte hozzá Benny Blancót.

Bár Selena Gomez egyelőre még nem posztolt rendes képet a producerről, Blanco egyre többször tűnik fel Instagram-történeteiben, szóval lehetséges, hogy hamarosan még többet láthatunk majd belőlük!

Forrás: People Fotó: Getty Images